HANDBAL: CSM Focșani eliminată din Cupă după 7 metri, de MINAUR Baia Mare!

* În meciul din Cupa României, CS Minaur Baia Mare vs. CSM Focșani 2007: 28-26, după executarea aruncărilor de la 7 metri * Un joc de mare luptă, în care puțin noroc ne-a lipsit să terminăm partida victorioși, scorul fiind egal 25-25, după 60 de minute (la pauză/14-14) * CSM Focșani dă semne că își revine la forma de altă dată * Ultimul meci al băieților noștri din sezonul 2023-2024 (etapa a 26-a) va avea loc duminică, 19 mai, în deplasare cu CSU din Suceava *

Meciul a avut loc miercuri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ,, Lascăr Pană” din Baia Mare. chipa noastră a condus pe tot parcursul prime reprize, chiar și la 3 goluri diferență. Gazdele n-au fost în avantaj nici măcar o singură dată dar, din păcate, am pierdut meciul.
CSM Focșani 2007:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru-1 gol – Rață-4, Pavlov, Golea-2, Miroiu-1, Trkulja-1, Mocanu, Marijanac-3, Lazoreac, Roșu, Eros, Simsar-5, Makrishin-8.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.
La penalty-uri, au înscris pentru gazde: Kozakevych, Botea, Kotrc.
Pentru Minaur a ratat Nagy.
La aruncări de la 7 metri, a înscris pentru CSM Focșani 2007 Roșu.
Au ratat: Simsar, Golea, Makrishin.
Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura, după partida electrizantă de aseară: „Trebuie să-i felicit pe băieți pentru o luptă remarcabilă până în ultimul moment, am jucat să câștigăm dar norocul nu a fost în favoarea noastră, pentru că penalty-urile (7 metri) sunt o loterie.
Din păcate, nu am mers mai departe, deși cred că am meritat mai mult în seara asta decât o înfrângere“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.