Murgu s-a jucat de-a alba/neagra cu dezertarea la UNPR!!!!

Deputatul de Mărăşeşti Neagu Murgu este OFICIAL membru UNPR şi preşedintele filialei Vrancea a acestui partid. Anunţul a fost făcut de Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. În urmă cu două zile acelaşi Neagu Murgu apărea în faţa presei vâncene împreună cu preşedinta PP-DD, Simona Man afirmând că rămâne la PP-DD. Motivul dezertării: INTERESUL NAŢIONAL 🙂

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat astăzi că deputatul PP-DD Murgu Neagu s-a înscris în UNPR şi va activa în grupul PSD de la Camera. Anunţul vine după ce Neagu Murgu a negat în urma cu câteva zile că ar fi părăsit PP-DD-ul. Atunci un comunicat de presă al UNPR, anunţa că Neagu Murgu s-a înscris în partidul lui Gabriel Oprea care, coincidenţă sau nu fusese la Focşani chiar în acea zi pentru a inaugura noua centrală termică a ENET .

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, deputatul Neagu Murgu s-a înscris încă de marţi, 17 decembrie 2013, în Uniunea Nationala pentru Progresul României, aşa cum anunţa comunicatul de presă al respectivului partid. Mai mult Murgu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judetene UNPR Vrancea.
“Avem aceleasi credinte si aceleasi idealuri. Sunt, de acum, intr-o echipa care a dovedit ca este dedicata oamenilor si interesului national si voi pune umarul alaturi de noii mei colegi la implementarea programelor politice construite in sprijinul populatiei. Imi pun toata pregatirea, toata experienta si toata priceperea in slujba alegatorilor mei, de aceasta data din pozitia de membru al unei echipe puternice, echipa UNPR”, a afirmat deputatul Neagu Murgu.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.