PSD Focșani acuză ACL de sabotaj electoral!

Liderii PSD Focșani au acuzat ieri ACL că sabotează afișajul electoral în municipiu și nu respectă Hotărârile de Consiliu Local care au reglementat această activitate. La conferința de presă de marți au participat consilierii locali Cătălin Vrabie, care este și șeful de campanie al PSD în Focșani, Liviu Oloeriu și primarul Decebal Bacinschi.

Acuzațiile liderilor PSD se referă la faptul că materiale electorale ale candidatului Victor Ponta au fost afișate în locuri nepermise. “Am constatat că afișe ale candidatului PSD la președinție, Victor Ponta, au fost lipite în locuri nepermise. Putem să vă garantăm că echipele PSD nu au făcut așa ceva, ele fiind formate din oameni care au fost instruiți în prealabil despre modalitățile legale de afișaj. Sunt oameni care sunt de mai mult timp în partid și au fost verificați în campaniile anterioare. Am urmărit prin membrii noştri dacă această decizie a fost respectată şi am ajuns la concluzia că, într-o formă sau alta, competitorii electorali au găsit o modalitate de a ne crea o problemă de imagine referitor la acest lucru. Probabil că adversarii noştri au găsit o ultimă modalitatea de a încerca să submineze rezultatul pe care îl vom avea la Focşani având în vedere tendinţa ultimelor zile“, a afirmat Cătălin Vrabie.
“Afișele lipite în locurile nepermise au fost înlăturate imediat. Deocamdată nu au fost date amenzi pentru că nu au fost sesizări ale Poliției Locale sau Poliției Municipiului Focșani”, a adăugat primarul Decebal Bacinschi.
„Afişajul îl facem în locurile prevăzute de hotărârea Consiliului Local și pe proprietăţi private dar numai dacă avem acceptul proprietarilor. Cele pe care le vedeţi în alte locuri să ştiţi că nu sunt puse de organizaţia Focşani, noi respectăm hotărârile Consiliului Local“, a declarat și consilierul local PSD, Liviu Oloeriu.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.