S-a deschis Centrul de Sănătate de la Odobești!!!

Centrul de Sănătate Multifuncțional Odobești, fostul Spital Orășenesc și-a redeschis, vineri, porțile. Zeci de persoane au venit la inaugurare, panglica inaugurală fiind tăiată de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, de primarul orașului Odobești – Daniel Nicolaș și de managerul Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani – Constantin Mândrilă.

„Aici, în Odobești, aveți un primar bun, un primar destoinic, un primar care știe ce are de făcut pentru binele și prosperitatea cetățenilor orașului Odobești. În al doilea rând, vreau să știți de la mine, așa cum mă știți că sunt un om de fapte, și nu de vorbe, am venit să vă spun că vă iubesc, că cei răi de la PDL, noul PNL, au închis această unitate spitalicească și că noi, cu grijă față de oameni, și cu priceperea noastră, am redeschis-o în așa fel încât în etapa următoare și vă asigur de acest lucru, dacă nu ne vor îndepărta de la guvernare cu forța, la rectificarea din luna iulie a anului 2015, în bugetul de stat al României, vor fi prevăzuți banii pentru reabilitarea totală, modernizarea totală și dotarea cu aparatură totală a Spitalului Clinic de Urgență Focșani din județul Vrancea. În rest, vă doresc sănătate dumneavoastră, cetățenilor din orașul Odobești, vrâncenilor mei dragi și vă doresc să vă dea Dumnezeu sănătate și să ajute Vrancea, odobeștenii și bineînțeles pe români“, a afirmat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

În Centrul de Sănătate de la Odobești funcționează cabinete de pediatrie, medicină internă, obstetrică-ginecologie și un punct de recoltare a analizelor medicale. Primarul Odobeștiului, Daniel Nicolaș a precizat că acest Centru Multifuncțional va fi ca un filtru pentru Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon“ Vrancea.

„Redeschidem Spitalul din Odobești prin înființarea acestui Centru Multifuncțional pe care îl facem în completarea investițiilor și a lucrărilor pe care le avem în interesul cetățenilor orașului nostru. Aceste investiții le-am realizat împreună cu președintele Consiliului Județean Vrancea,Genesis market invite Marian Oprișan, pentru odobeșteni. Mai avem cele două proiecte mari de infrastructură, de reabilitare stradală, prin care 38 de străzi vor fi asfaltate în următorii doi ani în orașul nostru, patru blocuri la care vor începe lucrările în luna august în noul cartier pentru locuințe sociale, Centrul de Informare Turistică și nu în ultimul rând reabilitarea ultimei unități de învățământ din orașul Odobești, Liceul Tehnologic care a mai rămas de reabilitat. Acestea vor fi urmate de alte proiecte pe care le vom depune“, a spus Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești.

1 Response pentru “S-a deschis Centrul de Sănătate de la Odobești!!!”

  1. Mihai maria says:

    PERLELE PERLELOR!!!TOATA FLOAREA CEA VESTITA A INTREGULUI EST!!!!!

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.