COVID-19: De miercuri se închid școlile!

* Școlile, liceele și grădinițele se vor închide începând de miercuri, 11 martie, până pe 22 martie cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade * Măsura a fost luată luni seară de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU) * În Vrancea 140 de persoane se află izolate la domiciliu *

Școlile din România se închid începând de miercuri, 11 martie, până pe pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a perioadei în funcție de evoluția crizei Covid-19. Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat că încă nu a fost luată o decizie privind modul în care vor fi recuperate cursurile și că ministerul analizează și posibilitatea realizării cursurilor online.

La această oră nu se știe încă ce se va întâmpla cu simulările elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a programate imediat după data de 22 martie.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Vrancea numărul persoanelor care au călătorit în zonele de risc și au primit recomandare de izolare la domiciliu timp de două săptămâni este de 140. DSP Vrancea a anunțat că alte 21 de persoane au ieșit , din 9 martie, din izolare după 14 zile, fără să prezinte simptomatologie specifică îmbolnăvirii cu coronavirus.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.