Directoarea de cabinet a prefectului, declarată incompatibilă de A.N.I.!!!

* Cristina Mihalcia – directorul de cancelarie al prefectului Gheorghiţă Berbece, a fost găsită incompatibilă de către Agenţia Naţională de Integritate *

Înainte de a fi numită director de cabinet de către prefectul Gheorghiță Berbece, Cristina Mihalcia a fost funcţionar public la Primăria Municipiului Focşani.

„În calitate de funcționar public, având raportul de serviciu cu Primăria Focșani suspendat prin acordul părților, exercită începând cu data de 10 ianuarie 2020, calitatea de angajat cu contract individual de muncă (director cancelarie) în cadrul Instituției Prefectului – Județul Vrancea.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) și (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 429, ale art. 460, ale art. 462, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 și nu a respectat dispozițiile art. 445, alin. (2) și alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2019, coroborate cu dispozițiile art. 492, alin. (2), lit. l) și art. 520, lit. b) din același act normativ.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, precizează ANI.

https://www.integritate.eu/Comunicate.aspx?Action=1&NewsId=3004&M=NewsV2&PID=20

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.