Scandal la echipa de fotbal CSM Focșani 2007! Primarul Misăilă cere demisia antrenorului Bratu! Acesta refuză!

* Supărat pe rezultatele obținute în ultimele etape primarul Cristi MISĂILĂ cere demisia de onoare a antrenorilor echipei de fotbal CSM Focșani * Antrenorul Marius BRATU refuză și spune că echipa este în grafic * Primarul Cristi MISĂILĂ cere o ședință de îndată a Comitetului Director al CSM Focșani 2007 *

Meciul care a pus gaz pe foc a fost cel din etapa aceasta în care CSM 2007 Focsani a făcut o remiză acasă cu Viitorul Ianca, scorul final al meciului fiind 1-1. Ghinioanele echipei noatre au început în etapa anterioară, la meciul UNIREA Braniștea – CSM Focșani 2007 încheiat cu scorul de 2 – 1 pentru echipa din județul vecin. Potrivit primarului MISĂILĂ în 8 etape echipa a acumulat doar 14 puncte din 24 posibile, considerând acesta un parcurs nedemn de o formație care și-a propus promovarea în al doilea eșalon valoric al țării și căreia i s-au creat toate condițiile pentru îndeplinirea obiectivului.

„Locul 4 la opt puncte de prima poziție și la două de locul 5 – loc de play-out, o linie de clasament dezamăgitoare (4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, una de la o echipă nou promovată) pentru o echipă pe care ne-o doream mult mai performantă față de sezonul trecut și într-o continuă creștere. În cea mai accesibilă serie din ultimii ani, fără echipe cu pretenții, suntem mai aproape de play-out decât de locurile de baraj, iar rezultatele din ultimele etape nu îmi dau încredere că echipa se afla pe drumul ce bun. Solicit președintelui Comitetului Director al CSM Focșani 2007, consilierul local PNL, Liviu Macovei, convocarea de îndată a unei ședințe a Comitetului Director pentru analiza rezultatelor obținute de echipa de fotbal și a decide dacă mai putem continua în actuala formulă de antrenorat!“, spune primarul Cristi MISĂILĂ.

Antrenorul principal al echipei Marius BRATU a răspuns cu un refuz elegant solicitărilor primarului și a explicat sa poziția prin intermediul contului de facebook sportuldevrancea.ro: „Ca si primar al urbei, domnul MISĂILĂ are toata stima și respectul nostru pentru tot ce face pentru oraș și mai ales pentru clubul CSM 07 Focșani. Personal, încă o dată, îi mulțumesc și pe această cale. Legat de demisii, nu cred că este cazul, echipa este în grafic din punctul meu de vedere chiar este în creștere, astăzi, după eșecul de la Galați, echipa noastra a avut o reacție pozitivă și doar ghinionul a făcut ca echipa să nu câștige cele trei puncte contra celor de la Ianca. Am spus și mă repet, eu și staff-ul meu, nu ne dăm demisia, atâta timp cât avem șanse matematice, primul nostru obiectiv fiind playoff-ul, apoi locurile 1 sau 2 care ne califică la baraj și mai departe, promovarea. Consider că putem îndeplini obiectivul final și că onoare avem rămânând lângă echipă, ducând echipa spre obiectivul final și spre locul unde consider responsabil că-i este locul, divizia B. Mulțumesc tuturor celor ce înțeleg exact situația și sunt în continuare lângă noi și în același timp promit că nu o să dezamăgim“, este puctul de vedere al antrenorului echipei CSM Focșani 2007, Marius BRATU.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.