Moș Crăciun de la CJ așteaptă scrisori de la copiii vrânceni!

* „Copii, scrieți-i o scrisoare Moșului și puteți câștiga o excursie de vis la Disneyland Paris“, este îndemnul Moșului * Consiliul Județean Vrancea pregătește o lună de poveste în Crângul Petrești, acolo unde va începe sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17.30, evenimentul ”La Crâng, de Crăciun” *

Zilele în care pot fi depuse scrisorile în urna specială a Moșului sunt: 10-11 decembrie, 17-18 decembrie și 24-26 decembrie 2022, în intervalul orar 17.00 – 20.00, când Moș Crăciun va fi prezent la Crâng. 𝑨𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆! Scrisorile pot fi depuse în urnă doar în aceste zile și în intervalul orar stabilit prin regulamentul tombolei.

Pentru a putea fi contactați câștigătorii, scrisorile pentru Moș Crăciun trebuie să conțină numele și prenumele celui ce a redactat-o, adresa poștală, adresa de email, și numărul de telefon al părintelui/tutorelui.

➡ Mai multe detalii găsiți în Regulamentul de desfășurare a Tombolei lui Moș Crăciun organizată de Consiliul Județean Vrancea în cadrul evenimentului ”La Crâng, de Crăciun”, pe https://cjvrancea.ro/…/regulamentul-tombolei-lui-mos…/

Moș Crăciun și spiridușii săi vor veni în fiecare sâmbătă și duminică la întâlnirea din Crâng cu copiii, pentru a primi scrisorile acestora, care vor fi depuse într-o urnă specială. Toate scrisorile primite până pe 26 decembrie, inclusiv, vor participa la o tombolă, iar tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 27 decembrie și va fi transmisă în direct.

Consiliul Județean Vrancea va oferi câștigătorilor tombolei trei premii. Marele premiu este o excursie de vis la Disneyland Paris pentru vacanța de Paște 2023, pentru 2 adulți și maximum 4 copii. Al doilea premiu este o excursie la Dino Parc Râșnov, iar premiul al treilea este o excursie la Muzeul Simțurilor din București, pentru 2 adulți și 2 copii, ambele în vacanța de Paște de anul viitor.

Tombola este destinată tuturor copiilor care au domiciliul în județul Vrancea, cu vârsta de până la 18 ani.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.