Sovejenii vor relansarea turismului cu ajutorul pasionaților de ciclism!

* În ședința extraordinara a Consiliului Local Soveja de marți a fost aprobată participarea comunei Soveja la implementarea proiectului pentru înființarea traseului cicloturistic “Velo Valahia”, în cadrul PNRR, componenta 11 Turism și Cultură, Investiția I. 4 * Proiectul vizează realizarea a 460 km de trasee pentru biciclete, în trei județe Vrancea, Buzău și Prahova *

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma a fost mandatat să semneze în numele și pentru comuna Soveja, acordul de parteneriat la cererea de finanțare a proiectului “Velo Valahia”. “Velo Valahia” este un proiect care își propune realizarea a nu mai puțin de 460 de km de trasee pentru biciclete făcând trecere prin județele Prahova, Buzău și Vrancea. Este un demers propus în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Reziliență și are o valoare totală estimată de 38 milioane de euro.

„Traseul identificat pe raza județului nostru are o acoperire de 84,5 km și va tranzita următoarele UAT-uri: Jitia, Vintileasca, Nereju, Spulber, Paltin, Năruja, Vrâncioaia, Păulești, Tulnici, Negrilești și Soveja. Ne bucurăm să facem parte din această inițiativă care va fi un pas important spre a repune Soveja pe harta turismului la nivel național“, spune primarul comunei Ionuț FILIMON.

fbt

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.