Blogosfera Vrancea vă aşteaptă ASTĂZI la ORA PĂMÂNTULUI!

Blogosfera Vrancea invita vrancenii in ziua de Sambata : 23 martie 2013, intre orele 20.30 – 21.30 in Piata Unirii din Focsani pentru a lua parte la evenimentul “Earth Hour – editia 2 : Ora Pamantului 2013 Vrancea”. Am obtinut acordul Primariei Focsani pentru a stinge iluminatul public pe Bd. Unirii din Focsani cat si in Piata Unirii unde are loc evenimentul.

Dupa prima editie din 2012 am avut o reactie pozitiva din partea comunitatii (participanti, autoritati locale, massmedia) si am decis sa continuam acest eveniment ecologic, comunitar si social !

Miscarea Earth Hour initiata si coordonata la nivel global de WWF, capata proportii cucerind sute de milioane de oameni si induce un sentiment de apartenenta la o comunitate in randul celor care sarbatoresc Earth Hour de fiecare data.

Evolutia spectaculoasa pe care a cunoscut-o miscarea, de la prima editie din 2007 cu un singur oras participant (Sydney) pana in prezent (peste 6500 de orase din peste 130 de tari) a demonstrat ca 1.8 miliarde de oameni din intreaga lume isi doresc sa faca ceva concret pentru mediul inconjurator.

Odata cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.

Participantilor le recomandam sa vina cu lumanari – candela pentru a le aprinde si a scrie din acestea “EARTH HOUR Vrancea” pe pavajul din Piata Unirii unde avem pregatite reprezentari statice si dinamice. Blogosfera Vrancea vrea sa faca o traditie in Focsani si sa il aducem pe harta lumii alaturi de celelalte orase participante.

Blogosfera Vrancea care a initiat si promovat inca din anul 2012 miscarea Earth Hour in Vrancea – multumeste pentru sprijinul, dialogul si colaborarea avuta in organizarea din acest an : Prefectura Vrancea, Primaria Focsani, Garnizoana Focsani, Consiliul Judetean Vrancea.

Partenerii nostri in acest eveniment sunt : WWF Romania, TNL Focsani, Consiliul Judetean al Elevilor, Consiliul Local al Tinerilor, ONG Potpourri, ONG Una e Natura si mass-media locala.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.