Premiere pentru elevii vrânceni, participanţi la Concursul Naţional de Matematică LuminaMath!

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a organizat, miercuri 24 aprilie, festivitatea de premiere a elevilor din judeţul Vrancea, participanţi la Concursul Naţional de Matematică „LuminaMath”. Competiția este adresată elevilor claselor II-VIII și a ajuns anul acesta la a XXVII a ediție.
LuminaMath este un concurs național de matematică, fără taxă, care oferă elevilor posibilitatea de a-și evalua cunoștințele, la nivel național. Anul acesta, competiția s-a desfășurat în perioada 01 octombrie – 09 decembrie 2023, având două etape: etapa online și etapa scrisă – pentru cei care au obținut punctaje mari la etapa online. Etapa scrisă a avut loc în data de 09.12.2023, la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Focșani, care este centru de concurs de 15 de ani. Concursul a atras foarte mulți elevi, astfel că, din 1508 participanți, s-au calificat 504 elevi la proba scrisă, iar 131 au obținut premii și mențiuni.
La premiere, alături de inspectorul școlar general, profesor Gabriela MARCHITAN, inspector școlar general adjunct, profesor Lauriana AILINCUȚEI, inspector școlar pentru matematică, profesor Gabriela GHERMAN, inspector școlar pentru învățământul primar, profesor Gina VIDREANU, au fost prezenți și reprezentanți ai Liceului Teoretic Internațional de Informatică București, organizatori ai concursului LuminaMath: Elena SZEKELYI, Adriana MĂRGEAN și Erol CAKAR.
Centrul de concurs a fost reprezentat de către directorul Doinița UNGUREANU, director adjunct Corina Nicoleta ROȘU și profesorul coordonator Mihaela DIACONU.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.