AICITIZENS s-au întors în țară! La ora 17.30 vor fi în Piața UNIRII din Focșani!

* Echipa de robotică a Colegiului Național Al.I. CUZA, câștigătoare a titlului mondial al FIRST TECH CHALLENGE, a ajuns în România * La ora 17.30 aceștia vor ajunge în Piața UNIRII din Focșani *

La aeroport proaspeții campioni mondiali și mentorii lor au fost întâmpinați cu flori de primarul Cristi MISĂILĂ, primarul din Vizantea Livezi – Dragoș CIOBOTARU, directorul Colegiului Al.I. CUZA – prof. Andreea SĂNDULESCU, prof. Livia MARCU, profesori și elevi din cadrul Colegiului.
„Bună dimineața, tuturor! Am decolat din Houston în urmă cu 10 ore și după această scurtă escală la Amsterdam, vom ajunge în România! ✈️
Suntem atât de nerăbdători să vă reîntâlnim pe toți cei care ați crezut în noi! 💗💙
Vă aducem darul bucuriei visului realizat: titlul de CAMPIONI MONDIALI la FIRST CHAMPIONSHIP 2024-Houston, Texas, SUA🏆
Această bucurie vine însoțită și de sentimentele minunate pe care le-am trăit alături de românii care și-au clădit cariere, familii și experiențe în SUA, ne-au vizitat standul, ne-au urmărit meciurile… Printre aceștia, evident au fost și focșăneni: un fost profesor al Colegiului Național ,,Al.I.Cuza”, azi universitar la New York, o fostă gimnazistă a Colegiului Național ,,Al.I.Cuza”, azi persoană de succes în mediul academic din Houston, o focșăneancă cu origini vidrene- azi importantă femeie de bussines în Houston! Și lista ar putea continua!
Vă mulțumim, dragi români din SUA pentru că ne-ați susținut, pentru continuarea trăirii de experiențe comune, la finalul zilelor de competiție!
Și nu am uitat că suntem mesageri și transmitem acasă înaltele
voastre sentimente și considerații despre ROMÂNIA! 🇷🇴
Mulțumim, @natieprineducatie că reușiți prin educație, competiție și multă implicare- să legați continente! Ne-ați făcut fericiți și credem că acum si noi vă putem face mândri!“, a fost mesajul echipei AICITIZENS, înainte de îmbarcarea în avionul care i-a adus acasă!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.