Mentorii AICITIZENS cetățeni de onoare ai județului Vrancea! Propunerea vine de la Consiliul Județean!

* Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel CEL MARE, propune ca mentorii liceeniilor cuziști care fac parte din echipa de robotică AICITIZENS, ce a câștigat campionatul mondial duminică noapte, profesorii Tiberiu și Mihaela OPREA să primească titlul de cetățeni de onoare ai județului * Bucuria cea mai mare a noastră este că AICITIZENS s-a înfruntat în finală tot cu o echipă românească, RO2D2 a liceenilor de la Colegiul Național „ Mihai Viteazul” din Ploiești * AICitizen a câştigat cu scorul de 400 la 374 * Meritul cuziștilor este cu atât mai mare dacă luăm în considerare faptul că, la „First Tech Challenge” (competiție care a avut loc la Houston – SUA) au participat 243 de echipe din întreaga lume * Se cuvin mulțumiri și Consiliului Județean Vrancea și Primăriei municipiului Focșani care au sprijinit financiar această performanță uluitoare! *

Echipa Clegiului Cuza a ajuns în finală în alianţă cu alte două echipe, The Clueless (San Diego) şi Texpand (CapeTown) din Africa de Sud, AICitizen fiind echipa Căpitan.
„Sper să fiu în asentimentul tuturor consilierilor județeni și să le acordăm profesorilor îndrumători Tiberiu Oprea și Mihaela Victoria Oprea titlul de cetățean de onoare al județului Vrancea, pentru tot ceea ce au făcut în calitate de cadre didactice, reușind această performanță de nivel mondial. Suntem foarte mândri de voi! Vă așteptăm cu bucurie acasă! Vrancea are viitor!“, afirmă vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare.
AICITIZENS adică Stoica Petru, clasa a 11-a A, Constantinescu Rareș, clasa a 11-a A, Stănilă Rami, clasa a 7-a A, Curcă Irina, clasa a 7-a A, Baciu Elisa, clasa a 7-a A, Gorgan Bianca, clasa a 7-a A, Bernovici Tudor, clasa a 7-a A, Găină Stefania, clasa a 10-a A, Hanu Marius, clasa a 9-a C, Bușilă Raul, clasa a 9-a A, Lupu Daniel, clasa a 10-a B, Sandu Matei, clasa a 10-a B precum și entorii echipei prof. Tiberiu Oprea și prof. Mihaela Oprea sunt așteptați de un întreg județ care le mulțumește pentru performanța lor extraordinară!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.