Măsura 4.121 – ” Modernizarea exploatațiilor agricole” pornește și în 2014

Asociatia Grupul de Actiune locala SIRETUL VERDE anunta deschiderea, in 1 aprilie 2014 – 2 mai 2014, a primei sesiuni de cereri de proiecte din acest an pentru Masura 4.121 – ” Modernizarea exploatatiilor agricole” din Planul de Dezvoltare Locala versiunea 3/2014.

Fondurile totale disponibile se ridica la 70 598 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul Măsurii 4.121 este de 50 000 €.

Tipuri de beneficiari eligibili: fermierii; persoanele fizice neautorizate vor fi acceptate ca beneficiari potenţiali dacă se angajează să se autorizeze până la data încheierii contractului de finanţare; grupurile de producători şi cooperativele, cu condiţia ca investiţiile realizate să deservească interesele propriilor membri.

Valoarea totală a unui proiect nu poate depăși 400.000 euro (valoarea maximă admisă a proiectului).

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicita finantare trebuie implementat în teritoriul GAL Siretul Verde. Aria geografica a teritoriului cuprinde localitățile: Ruginești, Pufești, Mărășești, Garoafa, Vânători, Biliești, Suraia, Vulturu (judetul Vrancea) și Movileni (judetul Galati).
Proiectele se depun la sediul Asociaţiei ,,Grup de Acțiune Locală Siretul Verde” din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1 , în intervalul orar 10:00 – 15:00 de luni până vineri inclusiv. Data limită de depunere a proiectelor este 2.05.2014, ora 15.00.

Solicitantii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurii 121 (versiunea 11) din cadrul PNDR. Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea acestei măsuri în cadrul GAL sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” postat pe www.apdrp.ro , precum și pe site-ul www.siretulverde.ro. La cerere, aceste informatii pot fi obtinute si in variantă electronica sau in format printat.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații detaliate: sediul GAL Siretul Verde din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1, județul Vrancea. Telefon/fax 0237/702 100. E-mail: gal@siretulverde.ro.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.