Proiectul “Femei active pentru integritate şi responsabilitate” demarează înscrierile!!!

Asociaţia Română pentru Transparenţă│Transparency International Romania în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, organizează ateliere de lucru pentru identificarea bunelo rpractici în vederea sprijinirii principiulu iegalității de gen în cadrul proiectului “Femei active pentru integritate şi responsabilitate” prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 144/6.3/S/134919

Daca ești salariat din cadrul:
• Mass-media
• ONG-uri
• Autoritate publică locală sau centrală

participă la ateliere de lucru pentru identificarea bunelor practici în vederea sprijinirii principiului egalitătii de gen.
Avantaje:
• bursa de participare 900 lei
• cazare, transport și masa incluse
• concurs cu premii în bani pentru participanții care depun proiecte privind inițiative de combatere a inegalităților dintre barbați și femei.

Județele implicate: București, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Brăila, Buzău, Constanţa, Galați, Vrancea, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Dolj,Gorj,Olt, Vâlcea, Tulcea, Suceava, Mehedinti, ArgesşiIlfov.
Durata: 2 zile
Locație:București
Înscrieri : 1 decembrie 2014 – 1 martie 2015

Dupa finalizarea atelierelor, participanții pot depune proiect privind initiative de combatere a inegalitatilor dintre barbati si femei, iar cele mai bune 72 de proiecte vor fi premiate cu subvenții financiare consistente.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm sa ne transmiteți cererea de înscriere, copia de B.I./C.I.la adresa de e-mail: despina.balasoiu@transparency.org.ro telefon: 0731. 33. 29. 01. Formularele se pot descarca direct de pe site-ul proiectului: www.proiectfair.ro .Înscrierile se vor face în ordinea „primul venit, primul servit”; data și locatia de desfășurare se vor anunța ulterior.

Participanții admiși vor prezenta la începerea atelierelor adeverință de salariat care atestă una din cele 3 categorii menționate: mass-media, ONG-uri, autorități publice locale și/sau centrale

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.