Număr record de vizitatori în campania ”Zilele Reciclării în Focșani!”

În perioada 24 – 26 aprilie, ECOTIC a organizat cu sprijinul Dedeman,Recolamp, Primăriei Focșani, Agenția pentru Protecția Mediului Focșani și Remat Vrancea, o nouă campanie de conștientizare și colectare, denumită “Zilele Reciclării în orașul Focșani!”.

Prezența Viceprimarului Marius Iorga și a reprezentanțilorRemat Vranceala deschiderea caravanei din 24 apriliea subliniat încă odată implicarea autorităților in acțiunile dedicate conștientizării. În cele 3 zile de campanie (24 – 26 aprilie),peste 1600 de locuitori ai orașului Focșani au vizitat caravana amplasată în Piața Unirii. În cadrul acestei campanii au fost organizate două tombole:o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice și electronice și o tombolă dedicată becurilor și neoanelor. Pentru fiecare deșeu predat s-a oferit un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicată DEEE a avut ca premii 3 tablete Utok oferite de către Dedeman iar tombola dedicată becurilor și neoanelor, o tabletă Samsung oferită de către Recolamp.
Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este și programul dedicat școlilor, „Zilele ECO în Școala ta!”. În cadrul acestui program,caravana va vizita următoarele școli din Focșani: Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, Liceul Pedagogic “SpiruHaret” și Școala Gimnazială “Nicolae Iorga”.
Campania a făcut parte din seria de 30 de campanii locale ce sunt desfășurate la nivel național și sunt intitulate generic “Zilele Reciclării în orașul tău!”. Aceste campanii fac parte din proiectul “Caravana ECOTIC”,proiect dezvoltat de către Asociația ECOTIC prin contribuția instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene. Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC își propune să contribuie la reducerea riscului schimbărilor climatice prin creșterea nivelului de conștientizare cu privire la reciclarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.