CJE Vrancea organizează Conferinţa “Dezvoltare și reprezentativitate în context CNE”

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea organizează, în perioada 30 aprilie – 3 mai, Conferinţa ,,Dezvoltare și reprezentativitate în context CNE’’. Aceasta are scopul de a reuni membrii Biroului Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor, împreună cu Biroul de Presă al acestuia.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Direcţia Județeană de Sport şi Tineret Vrancea, Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” Focşani și Colegiul Tehnic” Valeriu D. Cotea” Focșani.
Vineri va avea loc deschiderea oficială la care vor fi alături de noi câțiva reprezentanți din partea administrației locale și a partenerilor.
În cadrul acestei întâlniri, membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor vor avea o ședință de lucru ce are ca scop soluționarea problemelor cu care se confruntă elevii. Noii membrii ai Biroului de Presă, care a fost format in decursul lunii martie, au posibilitatea de a lucra pe toată perioada programului, în cadrul unor ateliere de specialitate şi dezvoltare profesională prin care se vor forma pentru funcția pe care o ocupă. De asemenea, aceştia vor participa la sesiuni de formare de teamwork prin care echipa va învăța să lucreze ca un tot unitar.
Consiliul Județean al Elevilor dorește ca sesiunea să fie eficientă, astfel încât conferința să își îndeplinească obiectivele.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.