Elevii Școlii „Ștefan cel Mare“ Focșani la concursul național interșcolar „Nicolaus Copernic“!!!

Elevii Școlii „Ștefan cel Mare“ Focșani participă la concursul național interșcolar „Nicolaus Copernic“, alături de alte 115 școli din întreaga țară. Primarul Focșani – Decebal Bacinschi și invitații săi vor vizita, vineri, Școala Ștefan cel Mare ocazie cu care li se va prezenta și expoziția realizată pentru concurs.
În cadrul concursului „Nicolaus Copernic“ elevii participanți au realizat expoziția ”Călătorie în timp și în spațiu” care este amplasată în holul de la intrarea în școală. Această expoziție este o primă activitate pe care o desfășoară elevii acestei școli sub îndrumarea cadrelor didactice Grațiela Soare, Lucian Neagu, Valerica Oancea. „Regulamentul concursului impune fiecărei echipe din școlile participante să realizeze o mini-expoziție, amplasată într-o zonă circulată a școlii, prin care să ilustreze de o manieră coerentă și corectă din punct de vedere științific evoluția Universului de la Big Bang și până în prezent (materialul expozițional trebuie dispus pe minim 5metri liniari și minim 7,5 metri pătrați)“, ne-a declarat prof. Grațiela SOARE.
În cadrul acestei competiții elevii Școlii Ștefan cel Mare vor participa la o sesiune de comunicări științifice iar copii de grădiniță de la grupa mare au pregătit o scenetă legată de tema concursului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.