Mâine Caravana Culturală este la Focșani!!!

* Miercuri, pe 12 August ora 19.00, în Piața Unirii din Focșani, demarează a doua ediție a proiectului național, Caravana Culturală de film și carte din România, un eveniment care se va desfășura în 19 orase mici și mijlocii din România și care va aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate *

Startul se va da în Focșani (12 August) și se va continua în Vaslui (13 August), Botoșani(14 August), Dorohoi (15 August) și Fălticeni (16 August). Ca să afli când ajunge Caravana și la tine în oraș, te invităm pe site-ul: www.inspiregroup/caravanaculturala.ro.
Veți avea acces la fun cornerele partenerilor evenimentului, unde vă așteaptă multe surprize și…oportunități de muncă! Nu uitați de înscrierea la tombolele organizate la locație, sunt puse la bătaie super premii!
Vă așteptăm să vizionăm împreună proiecția de film pe care v-am pregătit-o!

Vara asta iti insufletim serile caniculare cu filme, carti, oportunitati de angajare si multe alte surprize! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire Group.
Veți avea ocazia să vizionați un film de colectie pe marele ecran și să câștigați premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson și mulți alții.
În cadrul evenimentului companiile participante îți vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine și te invită să participi la activitățile interactive desfășurate la standurile lor.
Daca vrei sa faci cunostinta cu noi inainte de eveniment si sa ne mai pui intrebari, te asteptam pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.