Marian Oprișan reconfirmat ca președinte al PSD Vrancea!!!

* Marian Oprișan a fost reconfirmat ieri în funcția de președinte al PSD Vrancea * Culmea, culmilor Marian Oprișan s-a rugat de cei din sala să-și depună candidatura pentru respectiva funcție, fără succes!!! * Reconfirmarea a venit cu votul unanim al celor aproximativ 400 de persoane prezente în sala Balada * deputatul Ciprian Nica crede că Marian Oprișan poate aspira cu succes la funcția nr. 2 în PSD, acesta afirmând însă că nu îl interesează să fie numărul 2 în partid * Organizația PSD Vrancea îl va sprijini pe Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD în cadrul congresului din luna octombrie a acestui an *

Marian Oprişan a fost reconfirmat, ieri, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Vrancea în cadrul conferinţei organizaţiei județene, care a avut loc la sala Balada din Focşani. „Am preluat puterea în 1990 şi a trebuit să construim statul democratic şi instituţiile sale de drept, atunci când în România era haos, când nu mai exista nimic din punct de vedere instituţional. A trebuit sa consolidăm economia până la începutul anului 1996 după care la putere au venit Emil Constantinescu şi dreapta, PNL, PNŢCD şi PDL. Au urmat patru ani în care economia ajunsese la pământ. Patru ani în care nu s-a făcut nimic, patru ani în care românii au avut numai de suferit. În anul 2000 am câştigat (PSD-n.r.) încrederea românilor şi am reconstruit şi reparat şi adăugat un pic de mai bine fiecărui cetăţean al acestei ţări. Apoi a venit guvernul Alianţei DA, PNL şi PD-L și ce au făcut ei ştiţi foarte bine. Au făcut numai rău, au tăiat pensiile, au impozitat pensiile, au tăiat salariile, au închis spitalele practic i-au îngenuncheat pe români. Au împrumutat ţara cu 20 de miliarde de euro deşi România nu avea nevoie de acel împrumut. Bani pe care astăzi, o spun cu mândrie ca social democrat, dar cu tristeţe pentru că România a trebuit să facă acest efort, guvernul PSD, românii au plătit această datorie externă. 20 de miliarde care, probabil, o parte sunt la BNR, în rest nu am auzit decât de faptul că s-au dus în deficit. Vă spun eu: s-au dus în deficit şi în sertarele în care se regăsesc dosarele pe care procurorii din România astăzi le au cu marile fraude şi marile hoţii făcute de regimul Băsescu şi de guvernele susţinute de regimul Băsescu. Ce am făcut noi după ce am preluat puterea în 2012? Am promis românilor şi vrâncenilor că o să le reîntregim salariile şi am făcut acest lucru. Am promis pensionarilor pensii mai mari şi atât cât am putut am făcut-o. Nu am tăiat de la nimeni şi noi, social democraţii, nu vom tăia niciodată de la cetăţeni. Am promis că vom redeschide spitalele si am făcut acest lucru, am promis că reducem TVA şi am redus TVA la alimente la 9 la sută. Şi TVA-ul general, după părerea mea, de la 1 decembrie va fi de 20 la sută. Aşa cum bine ştiţi şi salariile cadrelor medicale vor creşte de la 1 octombrie 2015. Profesorii şi-au primit toate drepturile legale dar şi cele reieşite din hotărâri judecătoreşti. Am impus cel mai curajos Cod Fiscal pe care l-a avut țara noastră si care va permite României să se dezvolte economic. Practic România merge în direcţia prosperităţii românilor, pentru că aceste legi făcute de PSD şi Coaliţia aflată la putere, UNPR şi ALDE, sunt măsuri făcute să ducă la bunăstarea tuturor cetăţenilor acestei ţări“, a declarat Marian Oprişan în fața sălii arhipline.
În funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Angel Tîlvăr, Victor Roman, Ştefan Buzărnescu, Bogdan Matişan, Vasile Carnariu, Constantin Guguianu, Rodica Boboc şi Vasile Melinte, ca secretar general a fost ales Dragoş Bîrlădeanu, iar ca trezorier Claudia Ionescu. Tot în cadrul conferinţei de ieri au fost aleşi membrii Consiliului Judeţean, ai Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală şi ai Comisiei de Control Financiar. Plenul Conferinţei extraordinare a ales membrii Comitetului Executiv al PSD Vrancea şi ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Vrancea şi a desemnat reprezentanţii PSD Vrancea în cadrul Consiliului Naţional al PSD.
La conferinţa judeţeană a PSD au participat, ca invitaţi, deputatul Neagu Murgu (UNPR) şi Ionel Cel Mare (ALDE), care l-au felicitat pe Marian Oprişan pentru realegerea în funcţie şi au reconfirmat că sprijinul UNPR și ALDE pentru PSD.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.