PNL Vrancea trage și ultimul cartuș: Ministrul sănătății folosește armata ca să-l dea jos pe Mândrilă de la conducerea Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani!!!

* Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus la postul B1 Tv, că unitatea medicală focșăneană va avea conducere militară * Ministrul va veni luni, 6 aprilie, la Focșani probabil pentru a-l destitui pe actualul manager Constantin Mândrilă * PNL vrea neapărat postul de manager al Spitalului Județean și încearcă ultima carte pentru a obține demiterea lui Mîndrilă * Managerul Constantin Mîndrilă a fost luat cu poliția și internat duminică la Secția boli infecțioase a Spitalului Județean * Culmea comandoul liberal vine la Focșani într-o perioadă de relativă acalmie, cu doar un singur nou caz de coronavirus raportat în informarea din data de12 aprilie * Ministrul Sănătății vine la Focșani exact când managerul Spitalului Județean este în izolare fiind confirmat infectat cu COVID-19 *

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat la B1 Tv, că Focșaniul este noul focar de coronavirus al României și îl face responsabil de acest lucru pe actualul manager Constantin Mîndrilă, cel care are toate șansele să fie victima dorinței PNL de a avea un alt șef la Spitalul Județean Sf. Pantelimon.

„​La Focșani, avem mai multe focare mici care tind să conflueze. E vorba de o transmitere comunitară extinsă, un nucleu de la Spitalul Militar, în care 35 de cadre medicale sunt afectate, am avut la Jandarmerie, la ISU personal afectat și la Spitalul Județean. La Spitalul Județean avem inclusiv managerul depistat pozitiv, care acum nu e de găsit. Mâine voi merge la Focșani, voi evalua situația și voi lua deciziile în consecință. Din informațiile prefectului din Vrancea, a plecat, a închis biroul, a luat laptopuri, documente și stă izolat într-unul din hoteluri. Având în vedere situația medicală, cât și managerială, vom avea un alt management la nivelul Spitalului Județean Focșani”, a afirmat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru pentru B1 Tv.

În opinia ministrului Nelu Tătaru ancheta epidemiologică a scăpat de sub control și focarele mici trebuie izolate și identificați contacții celor confirmați infectați. Ministrul este nemulțumit și de faptul că, potrivit spuselor sale, managerul Constantin Mîndrilă este de negăsit, asta în condițiile în care acesta a fost luat cu poliția și internat, duminică, la Secția boli infecțioase a Spitalului Județean.

Ce nu spune Ministrul sănătății este faptul că postul de manager al Spitalului Județean Sf. Pantelimon din Focșani este foarte dorit de PNL care a făcut tot ce a putut să-l debarce pe Constantin Mîndrilă, fără a reuși însă acest lucru. Actualul manager, considerat un campion al luptei împotriva coronavirusului COVID-19 de către PSD, continuă să aibă parte de sprijinul administrației județene, Consiliul Județean Vrancea alocând sume importante pentru Spitalul Județean ca parte a eforturilor pentru controlul și stoparea infecției.

Ce spun comunicările Grupului de comunicare stategică

Potrivit datelor prezentate de către Grupul de comunicare stategică în Vrancea sunt în total 117 de cazuri confirmate de coronavirus, fiind un singur nou caz îmbolnăvire la nivelul județului în ultimele 24 de ore. La nivel național, numărul de persoane infectate a ajuns la 6.300. În județul  Vrancea, în data de 12 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 2043 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 389 persoane, iar 360 în carantină la domiciliu, deoarece în momentul inregistrării nu existau spații disponibile. La aceștia, pe toată durata carantinării, IPJ și IJJ organizează în comun dispozitive specifice pentru verificare. 

În cadrul acțiunilor desfășurate de structurile MAI, au fost verificate în ultimele 24 de ore 1432 de persoane, privind modul în care este respectată măsura autoizolării. De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și reprezentanți ai Poliției Locale, cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale- Garnizoana Focșani, au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 499.900 lei, persoanelor care nu au respectat dispozițiile Ordonanțelor Militare privind restricțiile de circulație.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.