Ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) la Primăria Focșani

Miercuri, 28 aprilie 2021, a avut loc la Primăria Focșani ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Serviciul de Salubrizare a localităților Focșani și Golești.
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte privitoare la serviciile iluminat public și de salubrizare din cele 15 localități membre ADI – Focșani, Golești, Vânători, Cârligele, Bolotești, Garoafa, Milcovul, Urechești, Vulturu, Cotești, Poiana Cristei, Popești, Câmpineanca, Dumbrăveni și Sihlea.
În sensul aprobării proiectelor de pe ordinea de zi s-au pronunțat toți reprezentanții membrilor ADI, cu mențiunea că, la proiectele ce vizau aprobarea studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public și aprobarea proiectului contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public, Primarul Municipiului Focșani a fost obligat să se abțină de la vot. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a faptului că la ședințele convocate în zilele de 20 si 27 aprilie 2021, Consiliul Local Focșani nu a reușit să emită avizul necesar proiectelor mai sus menționate. În aceste condiții, discuțiile în ADI pe proiectele prin care se aprobă documentația necesară demarării procedurii de atribuire a serviciului de iluminat public vor fi reluate după avizarea acestora de către consilierii locali focșăneni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.