Trei tineri morți într-un cumplit accident de circulație!

* Accidentul s-a produs în jurul orei 1 și 20 minute noaptea, pe centura ocolitoare a mun. Focșani * Cei trei au intrat cu mașina, un Audi A6, într-un TIR și au murit pe loc * Poliția spune că șoferul TIR-ului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale *

Dezastrul s-a produs la intrarea în Focșani, pe E85 în dreptul supermarket-ului SUPECO din cartierul Sud. Cei trei sunt Claudiu DESPA, Mihai BĂJENARU și Cătălin ENACHE, cel mai tânăr având doar 19 ani iar cel mai în vârstă 25 ani.

„Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 01:15, iar imediat spre locul s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă. Totodată, la faţa locului au intervenit şi 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. Din nefericire, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, la locul intervenţiei, pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI) necesare“, este comunicatul ISU Vrancea.

Foto: ISU Vrancea

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.