18 sancțiuni date de jandarmii vrânceni în ultima săptămână!

În perioada 30 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023, jandarmii vrânceni au fost la datorie pentru a avea grijă de siguranța tuturor persoanelor care au participat la manifestările desfășurate în spațiul public.

Astfel, peste 200 de jandarmi vrânceni au fost angrenați în misiuni în 10 localități din zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, acționând pentru siguranța persoanelor, a bunurilor publice și private și pentru respectarea normelor de conviețuire socială.

Zilnic, echipaje de jandarmi au desfășurat misiuni specifice de ordine publică în municipiile Focşani, Adjud și în orașul Panciu.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei, cele mai multe pentru fapte prevăzute de legea 61/1991 și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârșirea a cinci infracțiuni.

În zona montană nu au fost înregistrate situații care să necesite intervenția jandarmilor, drept pentru care le mulțumim turiștilor care au ales să respecte regulile de siguranță, dar și recomandările noastre.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.