A demarat amenajarea parcurilor din Focșani pentru noul sezon!

Primarul mun. Focșani, Cristi MISĂILĂ a făcut, astăzi, o primă evaluare a modului în care arată Parcul Nicolae Bălcescu după această iarnă și a solicitat intervenția constructorului pentru anumite lucrări care sunt în perioada de garanție. În cazul în care constructorul nu va remedia aspectele sesizate primăria spune că va opri contravaloarea acestora din garanția de bună execuție a contractului.

Misăilă a solicitat reprezentanților DDSP Focșani să monteze indicatoare către părculețul pentru animalele de companie, zona de skateboard, locul de joacă etc. De asemenea, vor fi montate panouri cu regulile care trebuie respectate în interiorul Parcului Nicolae Bălcescu. Conform regulamentelor în vigoare, folosirea bicicletelor, trotinetelor electrice sau a scuterelor pe alei sunt interzise, iar accesul animalelor de companie sau jucatul fotbalului pe gazon nu sunt permise.

“Așa cum am promis, vom permite accesul pe spațiul verde din interiorul parcului doar pentru recreere. În Municipiul Focșani avem un Regulament privind utilizarea piațetelor, parcurilor, scuarurilor, spațiilor verzi amenajate, terenurilor de sport și spațiilor de joacă pentru copii, ce aparțin domeniului public și privat pe care trebuie să îl respectăm cu toții”, spune primarul Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.