A început Săptămâna Curățeniei în Focșani!

* Astăzi, 30 martie 2023, a început campania denumită generic „Săptămâna Curățeniei” prin care curățăm spațiile verzi și ecologizăm Municipiul Focșani *

În prima zi a campaniei elevii de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” și cei de la Școala nr. 7 „Adrian Păunescu” au igienizat Piața Gării și zona Cartierului CFR. Toate echipele au beneficiat de suport logistic din partea Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani. Activitatea de curățenie va pregăti orașul nostru înaintea Sărbătorilor Pascale când fiecare gospodar își face curățenie în casă. Campania de curățenie va fi derulată până 13 aprilie și va implica atât Primăria Municipiului Focșani, instituțiile din subordine dar și elevii unităților de învățământ care doresc să desfășoare acțiuni de ecologizare.

„Vrem ca orașul nostru să fie cât mai verde și, în paralel cu acțiunile de curățenie și protejare a mediului înconjurător, amenajăm noi zone verzi, de recreere pentru locuitorii Municipiului Focșani. Sperăm ca exemplul nostru să fie urmat de cât mai mulți cetățeni, pentru a le oferi un model civic atât copiilor dar și adulților care încă mai aruncă hârtii și chiștoace pe trotuare, pe spațiile verzi sau în rigole“, au spus participanții.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.