Andrei Plăcintă s-a predat polițiștilor!!!

Andrei Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului și Sportului și senator de Vrancea Sorina Plăcintă, s-a predat acum câteva ore polițiștilor. Acesta a fost condamnat ieri la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru o acuzație de tentativă de omor, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia Curții de Apel Bucureşti. Sentința pronunțată ieri este definitivă este definitivă.
„Salut, băi! Uite, urmează să primesc mandatul, urmează să ma duc în arest. Vă salut, fiți puternici. Și, tiți mi-ați spus mie să fiu eu puternic. Eu sunt puternic și va fi ok. Vă salut! Vă rog, toate mesajele și tot ce aveți să le lăsați la hotel la noi la Focșani, na, și poate veniți să mă vizitați. Luați legătura cu maică-mea, la hotel acolo. Vă pup pe toți și multă baftă!”, a transmis Andrei Plăcintă prin intermediul paginii sale de Facebook. Mesajul este unul video și a fost postat pe net de la o locație de lângă Timișoara.
“Noi te sustinem si iti suntem alaturi.ai grija de tine si bineinteles ca te vom vizita.mult curaj”, a transmis, unul dintre prietenii din listă, Liliana-Elena Marcu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.