Auto Aiss a prezentat la Focșani Noul Astra Sedan!

Auto Aiss prezintă gama Astra actualizată şi completată de introducerea noii versiuni de caroserie sedan. De luni, 22 octombrie, până sâmbătă, 27 octombrie, clienţii sunt aşteptaţi pentru a intra în contact cu cel mai recent model al gamei. Participanţii la drive teste pot câştiga trei vacante VIP în Austria alături de familie.

Noua gamă Opel Astra: varietate sporită, mai multe tipuri de motoare şi dotări de înaltă tehnologie

Preţul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotată cu motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Lansarea noii caroserii în 4 uşi a adus modificări de aspect pentru toate variantele Astra. Preţul de pornire al Opel Astra 5 uşi este de 15.850 euro cu TVA, în timp ce caroseria Sports Tourer porneşte de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Totodată, în oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.

Având punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate şi calitatea recunoscută la nivel global, noul sedan elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienţii care ar opta, în mod normal, pentru acelaşi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/lăţime/înălţime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm şi un spaţiu interior generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri – cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.

Cu un design sportiv şi elegant, calităţile specifice gamei şi o gamă largă de tehnologii avansate – unele fiind unice, altele neobişnuite pentru acest segment – noul sedan compact cu patru uşi al Opel se adresează clienţilor cu aşteptări ridicate. Iluminarea frontală adaptivă (AFL+) cu faruri bi-xenon şi o gamă de funcţii de iluminare sofisticate, inclusiv distribuţia variabilă a luminii, iluminarea în curbe, iluminarea în viraje şi asistentul pentru faza lungă îmbunătăţesc şi mai mult siguranţa activă.

Cu noua gamă de modele Astra îmbunătăţite, Opel îşi consolidează succesul înregistrat de cel mai bine vândut autovehicul compact al său, care a câştigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul trofeu german „Volanul de Aur” (2009) şi a primit recent cel mai bun punctaj în cadrul raportului DEKRA 2012 pentru autovehicule rulate.

Modelele Astra reprezintă o componentă cheie a mărcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vândute sunt modele Astra. Opel se află acum la cea de-a zecea generaţie de autovehicule din clasa compactă şi la cea de-a patra generaţie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienţi din toată Europa. Toate acestea datorită modelului Astra cu cinci uşi lansat în toamna anului 2009, urmat de Sports Tourer un an mai târziu şi de modelul GTC Coupé cu trei uşi (spre sfârşitul anului 2011).

Cetelem SUPER DEAL, rată fixă de 754 RON

Până pe 30 noiembrie 2012, clienţii care achiziţionează un model Opel pot opta pentru un credit în lei oferit de Cetelem IFN SA. Pentru o rată fixă de 754 lei a fost considerată valoarea de 30.591 lei, cu o durată de 48 luni, ce nu include avansul de 20.394 lei. DAE este 8,84%, dobândă anuală fixă – 8,5%, iar comisionul de analiză 0 lei. De asemenea, comisionul de administrare este 0 lei, fiind deja inclus în rata lunară de 754 lei. Valoarea totală plătibilă este 36.192 lei, în condiţiile unui exemplu calculat pentru un autoturism de 50.985 lei, la un curs de 4,5 lei/euro şi nu include asigurarea de viaţă şi asigurarea CASCO.

Detalii suplimentare despre evenimentul ‘Saptamana Portilor Deschise’ si despre noul model Astra Sedan gasesti la dealerul tau Opel – Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, chevrolet@autoaiss.ro.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.