Bărbatul mort la o partidă de vânătoare de la Andreiașu de jos era fiul șefului Poliției Locale Agigea!

* Bărbatul care a murit împușcat la o partidă de vânătoare autorizată în zona satului Andreiașu de jos, județul Vrancea, era fiul șefului Poliției Locale Agigea, Traian Bureța potrivit ziuaconstanta.ro * Vânătoarea a avut loc acum două zile *

Update: „Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanţii la activitate l-ar fi împuşcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic”, a precizat IPJ Vrancea.

Ajunși la fața locului medicii au încercat manevre de resuscitare , la care însă rănitul nu a răspuns. În cele din urmă medicii l-au declarat decedat.

Inițial reprezentanții IPJ Vrancea au precizat că evenimentul nefericit a avut loc “Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. În prezent, bărbatului i se efectuează manevre de resuscitare, la faţa locului”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.