Băsescu ciuruit în Vrancea, referendum invalid!

Aproximativ 80% dintre vrâncenii care au participat la vot au spus DA demiterii lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României * Rata de participare în Vrancea a fost de 55,48%, mașinăria de vot a lui Marian Oprișan fiind printre puținele din țară care au funcționat la parametrii ceruți de Ponta și Antonescu * Rata de neparticipare la vot rămâne, în continuare, foarte mare *

Declarație de om care nu știe să piardă a lui Liviu Dragnea. “Traian Basescu nu mai poate rămâne președinte, au votat împotriva lui 90% dintre cei care au fost la urne. CCR nu poate vota împotriva poporului român” – Realitatea TV.

Domnul respectiv uită de referendumul din 2009? Cu asta cum rămâne? Nici oamenii de rând nu-i mai vor pe actualii parlamentari și, mai mult decât atât vor mai puțini. Dovadă – un referendum VALIDAT. Huliganii politici trebuie să plece, ori respectați regulile ori luați primul avion spre Africa. Numai că nici acolo nu vezi prea des declarații ca ale liderilor USL, ca să nu mai spun de afirmații aiuritoare ca ale lui Liviu Dragnea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.