Blogosfera Vrancea: Sâmbătă la Focşani avem EARTH HOUR Vrancea!!!!

Sambata, 31 martie 2012 intre orele 20.30 – 21.30, vrancenii sunt asteptati in Piata Unirii din Focsani pentru lua parte la actiunea EARTH HOUR Vrancea – “Ora Pamantului”.

Am obtinut acordul Primariei Focsani pentru a stinge iluminatul public pe bulevardele din Focsani, in institutiile publice cat si in Piata Unirii.

La indemnul WWF, organizatia care a initiat miscarea in 2007, un numar de 5200 orase din peste 135 de tari au stins lumina de Earth Hour in 2011 inducand un sentiment de apartenenta la o comunitate participantilor. A fost raspandit un mesaj puternic celor 1,8 miliarde de oameni privind impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei şi asupra resurselor naturale.

Odata cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.

Cei care doresc sa participe, sunt rugati sa vina cu o lumanare tip pastila pentru a marca momentul. Apoi, lumanarile vor fi folosite pentru a scrie “EARTH HOUR VRANCEA”, pe pavajul din Piata Unirii. Intreaga actiune, va putea fi urmarita in direct pe internet prin intermediul unei camere web.

Multumim, Primariei Focsani pentru deschiderea fata de aceasta actiune, cat si partenerilor nostri care ne sprijina in promovare : WWF Romania, Consiliul Judetean al Elevilor (CJE) Vrancea, Asociatia Potpourri, Asociatia Focul Viu si massmedia locala.

Persoane de contact :
Dan Trofin – Blogosfera Vrancea : 0721.36.42.63
Madalin Blidaru – C.J.E. Vrancea : 0751.83.71.78

1 Response pentru “Blogosfera Vrancea: Sâmbătă la Focşani avem EARTH HOUR Vrancea!!!!”

  1. Dan Trofin says:

    multumim, va asteptam 😉

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.