BOLT disponibil și în Focșani!

* Bolt, aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere și în Focșani * Bolt este competitor direct al firmelor de taxi, prețul curselor oferite în Focșani începe de la 8 lei * Pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70% pe perioada lansării *

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Focșani, continuând strategia companiei de a acoperi acum orașele de dimensiuni mai mici, unde există deja cerere și utilizatori familiarizați cu aplicația. Pentru a putea folosi serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Lansarea în Focșani a serviciilor noastre de transport la cerere marchează intrarea în județul Vrancea și ne apropie de momentul când vom fi prezenți în toate județele țării. Cu fiecare lansare, suntem mai aproape de clienții noștri și de îndeplinirea misiunii noastre, aceea de a contribui la construirea de orașe pentru oameni, nu pentru mașinile private, oferind alternative de mobilitate accesibile și ecologice, pentru toate călătoriile intraurbane“, declară Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.