Cadou de 1 Iunie de la Asociația Sf. Stelian ocrotitorul copiilor – 25 de copii în excursie la Cheile Tișiței!

* Asociația Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor a oferit astăzi un cadou neașteptat unui număr de 25 de copii din cadrul modulelor de tip familial din Odobești, Panciu, Dumbrăveni, Mărășești și Focșani * Este vorba despre o excusie pe Cheile Tișiței *

„Azi, de Ziua Copilului, am luat cu noi în drumeție un grup de 25 de copii care beneficiază de măsuri de protecție specială în module de tip familial, oferindu-le pe lângă informații, bucuria de a fi împreună pe un traseu încântător, așa cum este Rezervația ,,Cheile Tisitei”. Transportul, hrana, apa și toate cele necesare au fost asigurate de asociația noastră. În acest fel am dorit să oferim acestor copii o bucurie și speranta într-un viitor mai bun pentru ei“, ne-a spus Adriana BRAN, președintele Asociației.

Excursia, prima din acest an după perioada de pandemie, se înscrie într-o tradiție de 10 ani a Asociației Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor. Cu această ocazie copiii au aflat și despre posibilitatea de a fi voluntari în cadrul Asociației.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.