Campanie de salubrizare generală în Focșani

* Primăria municipiului Focșani roagă posesorii de autoturisme ca, atunci când sunt informați că urmează acțiunea de salubrizare, să elibereze atât partea carosabilă cât și parcările, astfel încât utilajele să poată acționa în condiții optime și în folosul cetățenilor * Acolo unde nu există înțelegere din partea cetățenilor, primăria spune că mașinile vor fi ridicate de către Direcția de Dezvoltare Servicii Publice *

Angajații Direcției de Dezvoltare Servicii Publice și ai SC Salubrizare și Servicii Publice Focșani au demarat astăzi acțiunea de salubrizare și curățenie a străzilor și trotuarelor de pe raza municipiului Focșani.
Au fost măturate și spălate mecanizat partea carosabilă, aleile și trotuarele de pe străzile Arh. Ion Mincu, Putnei și Gheorghe Magheru. Acțiunile vor continua și în zilele următoare și se vor desfășura după un grafic stabilit pe zone bine delimitate. Graficul va fi făcut public, în așa fel încât cetățenii să fie informați despre zonele în care se va face curățenie generală.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.