Campusul profesional integrat din Focșani, încă un pas înainte!

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație serviciile de proiectare și lucrările de construcție pentru un proiect major pentru învățământul din județ, Campusul profesional integrat, liceal și universitar care va fi realizat în Vrancea.
Obiectul contractului ce va fi atribuit prin prezenta procedură de achiziţie publică constă în servicii de elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de execuție, instalații și echipamente tehnologice pentru obiectivul de investiții ,,𝐂𝐚𝐦𝐩𝐮𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐭, 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫 – 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚”.
Consiliul Județean Vrancea a depus acest proiect pentru finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul IV: Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație, Reforma 4: Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 6: Dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate. Proiectul a fost selectat pentru finanțare, fiind în faza de contractare. 𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝟗𝟏.𝟐𝟖𝟖.𝟒𝟔𝟓 𝐥𝐞𝐢, fără TVA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.