Cazare și hrană pentru persoanele blocate de zăpadă!

* Primarul Cristi MISĂILĂ a condus, în această seară, o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Focșani * Va fi asigurată cazarea, hrănirea persoanelor fără adăpost precum și a celor evacuate din autoturismele blocate în trafic * Primarul a cerut intervenții cu prioritate în zona școlilor pentru că elevii se întorc luni la cursuri *

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Focșani a fost aprobat Planul de acțiuni și măsuri pe perioada stării de alertă. Unul dintre subiectele discutate a fost modul de intervenție al utilajelor de deszăpezire pe străzile înguste din cartierele Municipiului Focșani. Potrivit primăriei din cauza gheții formate pe aceste străzi se intervine cu dificultate deoarece există riscul producerii de accidente și avarierea mașinilor parcate, drept pentru care în această seară s-a decis să se intervină cu material antiderapant și sare pentru a topi gheața, astfel încât să fie ușurată intervenția utilajelor.

„Am solicitat societății de Salubrizare și Servicii Publice să intervină cu prioritate în zona școlilor și liceelor din Municipiul Focșani pentru a asigura cele mai bune condiții elevilor care vor reveni, luni dimineață, la cursuri. De asemenea vor fi luate toate măsurile ce se impun pentru a acorda ajutor participanților la trafic imobilizați din cauza condițiilor meteo nefavorabile și va fi asigurată cazarea, hrănirea persoanelor fără adăpost precum și a celor evacuate din autoturismele blocate în trafic. Având în vedere că mâine este duminică, îi rog pe toți focșănenii să folosească mașinile cât mai puțin, pentru a putea interveni pe străzi, cât mai eficient“, a afirmat primarul Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.