Cenaclul „Dimitrie Dăscălescu” la final de an!

Vineri, 16 decembrie 2022, scriitorii vrânceni din cadrul Cenaclului literar „Dimitrie Dăscălescu”, filiala Focșani, au desfășurat la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea ultima activitate din anul acesta.

„Sărbătoarea Nașterii Pruncului Sfânt se apropie și ca urmare tema întâlnirii, pentru care scriitorii și poeții s-au pregătit, a fost „Colindul”. Prin creațiile lor au dorit să aducă astfel, precum magii în vechime, un dar întregii comunități vrâncene, alături de urările specifice sărbătorilor de iarnă: sănătate, multe bucurii, împliniri și pace sufletească!

Totodată, coordonatorii cenaclului, domnul profesor Petrache Plopeanu împreună cu doamna profesor Nina-Elena Plopeanu, au transmis mulțumiri Bibliotecii Județene pentru susținerea, aprecierea și promovarea scriitorilor vrânceni.

În prag de sărbători, cu pace, lumină şi căldură în suflet, Biblioteca vă mulțumește de asemenea pentru frumoasa colaborare și vă dorim multă sănătate, inspirație creatoare, sărbători fericite, să pășiți cu bucurie, speranță și încredere în Noul An! CRĂCIUN FERICIT ŞI LA MULȚI ANI!“, a transmis conducerea instituției.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.