CJ Vrancea lansează concursul de fotografie „Identitatea județului Vrancea în Uniunea Europeană”

* Cu ocazia Zilei Europei, Consiliul Județean Vrancea organizează concursul de fotografie „Identitatea județului Vrancea în Uniunea Europeană”,Ediția I – 9 mai 2021, adresat tuturor tinerilor din județ pasionați de fotografie și de istoria locală, cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani *

Tinerii sunt invitați să realizeze fotografii ale obiectivelor/ tradițiilor/ produselor/ clădirilor/ monumentelor care sunt simbolice pentru identitatea județului, elementele pe care ei le consideră că ne fac cunoscuți în Europa și în întreaga lume.

Fiecare participant are dreptul de a înscrie o singură fotografie în concurs, care trebuie să aibă următoarele caracteristici:

•      Să fie în format landscape .jpeg

•      Să aibă dimensiunea maximă de 10 MB

•      Să nu aibă margini, rame, borduri

•      Să fie originală și să nu fi fost premiată la alte concursuri

Pe lângă această fotografie, participantul va trebui să transmită și o scurtă descriere (maxim 500 caractere cu spații) a fotografiei realizate, punând accent pe elementele ce scot în evidență identitatea județului Vrancea în Uniunea Europeană, ceea ce ne face să fim uniți în diversitate, dar în același timp unici.

Fotografia, împreună cu descrierea și fișa de înscriere semnată și scanată, va fi transmisă pe adresa de email contact@cjvrancea.ro până cel târziu 6 mai 2021, ora 14.00 .

Calendarul concursului este următorul:

•      26 aprilie – 6 mai 2021, ora 14.00 – transmiterea fotografiilor și a celorlalte documente solicitate conform Regulamentului

•      7 mai 2021 – postarea fotografiilor pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vrancea/pe pagina de eveniment

•      7 mai 2021, ora 10.00 – 10 mai 2021, ora 10.00 – perioada de evaluare din partea publicului

•      10 mai 2021, ora 12.00 – anunțarea câștigătorilor

În perioada 7 mai 2021, ora 10.00 – 10 mai 2021, ora 10.00, publicul larg este invitat să voteze fotografiile publicate pe Facebook, iar fotografia care va primi cele mai multe aprecieri (like-uri) va fi marea câștigătoare a acestui concurs.

Marele câștigător va primi din partea Consiliului Județean Vrancea un aparat foto profesional. Tinerii clasați pe locurile II și III vor primi albumele de colecție ”1000 de ani de cultură și civilizație românească. O istorie în imagini”, ”Cele mai frumoase orașe. 220 de destinații de neuitat” și ”501 minuni ale naturii”, din care se poate desprinde modalitatea în care românii și-au păstrat identitatea culturală și au evoluat în mijlocul Europei. Toți ceilalți participanți vor primi câte o diplomă și o carte. Scopul proiectului este promovarea identității județului Vrancea în context european și a ideii de unitate în diversitate, motto-ul Uniunii Europene folosit pentru prima dată în anul 2000.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.