Concursul InfoEducație la final!

* Vineri la Colegiul Național Unirea din Focșani, s-a desfășurat festivitatea de premiere a celei de-a 30-a ediții a prestigioasei Olimpiade de Inovare și Creație Digitală – Infoeducație * Juriul, prezidat cu excelență de către domnul profesor universitar Răzvan Rughiniș, a avut o misiune complexă și dificilă, evaluând 112 proiecte, din 28 de județe, înscrise în cele 5 secțiuni ale concursului: web, educațional, utilitar, roboți și multimedia. Efortul și originalitatea fiecărui participant au fost apreciate și recunoscute *

Ministerul Educației a oferit diplome și premii după cum urmează: locul I – 1000 lei, locul II – 700 lei, locul III – 500 lei, mențiune – 300 lei. La acestea s-au adăugat premiile din partea Consiliului județean Vrancea: Premiul I – 800 lei și premii speciale pentru participanții din județul Vrancea, în valoare de 300 lei.
Festivitatea a debutat cu discursul doamnei inspector școlar general, prof. Gabriela Daniela Marchitan, care a transmis felicitări călduroase tuturor participanților și a propus transformarea acestei olimpiade într-un concurs internațional, cu epicentrul în județul Vrancea. Această inițiativă își propune să ducă prestigiul Infoeducației și mai departe, la nivel internațional, subliniind contribuția adusă de tinerii români în domeniul tehnologiei și inovației.
La eveniment a participat și profesorul Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, care a adus sincere mulțumiri organizatorilor și tuturor participanților pentru pasiunea cu care abordează tehnologia. În același timp, a subliniat sprijinul și suportul consistent oferit de autoritățile județene pentru această competiție, reafirmând importanța investițiilor în educație.
Din partea primăriei municipiului Focșani, Traian Negulescu a subliniat faptul că Infoeducația a adus orașul Focșani pe o hartă specială a pasionaților de IT.
Emoțiile au crescut în intensitate, pe măsură ce au fost anunțați câștigătorii. Premiile au fost generoase și au fost sub formă de bani sau produse oferite de sponsorii concursului.
„Infoeducația încheie ediția 30, iar de mâine ne pregătim pentru cea de-a 31-a ediție. Tinerii talentați și pasionați sunt așteptați cu brațele deschise în iulie 2024, tot în județul Vrancea. Felicitări tuturor participanților și mulțumiri celor implicați în organizarea acestei competiții memorabile!“, este mesajul conducerii ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.