Curs gratuit „Comunicare interpersonală. Tehnici de comunicare eficientă“

Asociația “Acționează azi pentru un viitor mai bun” te așteaptă la cursul gratuit “Comunicare interpersonală. Tehnici de comunicare eficientă”. Evenimentul se va desfășura în perioada 26-27 octombrie 2013, la Direcția Județeană de Tineret Vrancea.

Persoanele interesate să participe la instruire sunt rugate să completeze formularul de înscriere și să îl transmită la adresa de e-mail actioneazaazi@gmail.com. Înscrierile se vor încheia în data de 20 octombrie, iar rezultatele vor fi anunțate pe pagina de Facebook a asociației, dar și pe blogul stanicabostanaru.wordpress.com în data de 21 octombrie. De asemenea, toate persoanele înscrise vor primi e-mail cu rezultatele selecției.

Criterii de selecție:
– Vârsta: 15-30 ani;
– Profilul candidatului rezultat din formularul de înscriere;
– Motivația participării la programul de formare.

Prezența este obligatorie pe toată perioada de desfășurare a trainingului. Programul cursului este de două zile, 6 ore pe zi, de la 9:00 la 15:00, incluzând pauzele. La finele programului toți participanții vor primi diplome.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația “Change Your Lifestyle for You” și Direcția Județeană de Tineret Vrancea.
Formular de inscriere si inscrieri aici.
sursa http://evenimentefocsani.blogspot.ro/2013/10/curs-gratuit-comunicare-interpersonala.html

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.