Daniela NICOLAȘ – Directoarea DGASPC Vrancea, pe lista nominalizărilor la Gala Excelenței în Asistență Socială!!!!

* Deja Daniela NICOLAȘ are 490 din 1253 de voturi cel mai mare număr dintre toți nominalizații (39%), la ora redactării acestui material și are șanse foarte mari să câștige acest premiu * Jurnalista Laura BREANĂ – Monitorul de Vrancea, este și ea pe lista nominalizaților la categoria Premiul pentru Jurnalism *

Daniela NICOLAȘ – Directoarea DGASPC Vrancea, este pe lista nominalizărilor la Gala Excelenței în Asistență Socială ce se va desfășura în data de 14 martie 2016. Daniela NICOLAȘ, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului este nominalizarea premiului pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale. „DGASPC VRANCEA este nominalizata la Institutia anului 2015. Si toti profesionistii din cadrul acestei institutii merita un vot! Votul poate fi acordat prin accesarea link ului de mai jos. Multumim tuturor color care au incredere in noi!”, este mesajul Danielei Nicolaș transmis prin intermediul paginii de Facebook.
Locația celei de-a treia editie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială este Ateneul Roman din Bucuresti. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost inregistrate peste 1000 de nominalizari.

5 Responses pentru “Daniela NICOLAȘ – Directoarea DGASPC Vrancea, pe lista nominalizărilor la Gala Excelenței în Asistență Socială!!!!”

 1. Trifan Lorena Mihaela says:

  Mult succes !

 2. Ciprian Pop says:

  Faptul ca doamna Nicolas Daniela este nominalizata la sectiunea “Premiul pentru Intreaga Cariera in Promovarea Asistentei Sociale” in cadrul Galei de Excelenta in Asistenta Sociala 2016, ridica un mare semn de intrebare referitor la anii de activitate prin care justifica intreaga cariera , precum si realizarile in domeniul asistentei sociale. Noutiunea de “intreaga cariera” presupune zeci de ani de munca si foarte multe proiecte realizate cu succes.

 3. Saloo says:

  ĂUTĂM COLABORATORI PENTRU POSTARE ANUNŢURI Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi Cerinţe: – necesar calculator – conexiune internet – răbdare – cunoştinţe minime PC – seriozitate – perseverenţă – atenţie la detalii Nu este necesară experienţa. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi. Program part-time. Important! Lăsaţi mesajul cu textul ” INFO ” doar pe e-mail! Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice. Oferim şi solicităm seriozitate! În caz că nu primiţi o lecţie din probleme tehnice vă rog să mă anunţaţi! Răspunsul la informaţiile solicitate o să-l primiţi în maxim 24 de ore. Pentru informaţii trimiteţi textul ,,info’’ pe adresa de email: saloomeea@yahoo.com

 4. Marian Costache says:

  Un premiu se cîştigă pentru rezultate foarte bune nu pentru dezastru din instituţia pe care o conduce iar realizările în domeniul asistentei sociale… nici nu se văd. Singurele rezultate sunt acelea ca îşi pune angajaţii în situaţii cît mai jenante iar unii dintre ei chiar au ales să părăsească sistemul. Aşa se explică probabil rezultatele foarte bune în domeniul asistenţei sociale din Vrancea. Nimeni nu vede că suntem pe primele locuri la nivel national în ce priveşte abuzurile asupra copiilor atât în familie cât şi în sistemul de protecţie condus de dumneaei. La mai multe premii doamnă Nicolaş Daniela!

 5. Rares Calin says:

  Ne apuca disperarea cind vedem gogorita asta cu nominalizarea la premiul pentru intreaga cariera, a doamnei Nicolas, in promovarea asistentei sociale. Cred ca in prezent se promoveaza doar risipa din bani publici sub forma beneficiilor sociale. Este foarte usor sa-ti comanzi reportaje si articole, aproape saptaminale, in ziarele locale pentru promovarea imagii domniei sale. Dar sa nu uite ca a ajuns directoare la Protectia Copilului din intimplare. Asistenta sociala presupune multa deplasare si nu se rezuma doar la intocmit dosare si dat ajutoare. Sa-si stearga ochelarii si sa mearga alaturi de colegi in teritoriu, ca face parte din Comisia pentru Protectia Copilului, sa vada trista realitate a asistentei sociale pe care o promoveaza, nu sa stea la birou sa bea cafele, sa sudeze tigari , sa rasfoiasca dosare si sa dea dispozitii dictatoriale.
  Poate ne surprinde cu vreo specializare in Psihologie organizationala si manageriala ca tot se da mare si rotunda psiholoaga.
  Si votati-o in continuare poate o vedem si in cartea recordurilor!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.