Deces cercetat de poliţişti

Marți dimineață poliţiştii T.F Mărăşeşti, au fost sesizaţi telefonic de către P. Costel, care circula cu trenul accelerat 1972, pe relaţia Mărăşeşti-Adjud, despre faptul că între Mărăşeşti şi Haret, pe marginea căii ferate a văzut un cetăţean întins pe sol. În baza celor sesizate echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că persoana se numeşte,  B. Andrei, din Oneşti, de 64 ani. Acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp. Continuându-se verificările, s-a stabilit că cel în cauză a fost internat la data de 24.03.2011 la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Focşani, cu diagnosticul de hemiplagie dreapta (accident vascular). Ulterior cel în cauză a decedat la Spitalul Judeţean Vrancea. Cadavrul a fost depus la S.M.L. Vrancea, pentru efectuarea necropsiei, în funcţie de rezultatul căreia se vor lua măsuri legale.

Vineri, începând cu orele 12.30, la Grupul Școlar Mărășești, polițiștii din localitate vor participa la o întâlnire prin care se vor purta discuții cu elevii și profesorii, în scopul pregătirii anti-infracționale.

* Suspect de furt identificat de poliţişti *

La data de 29.03.2011 Poliştii din Mărăşeşti l- au identificat pe B. D., de 17 ani, din localitate, care în perioada 25-28.03.2011, a sustras din Şcoala Gen.nr.2 Mărăşeşeti, un laptop şi un TV LCD, prejudiciul fiind de 5300 lei. De asemeni, s-a stabilit faptul că minorul este autorul a încă trei furturi, înregistrate iniţial cu autori necunoscuti. În cazul tuturor celor 4 furturi prejudiciile au fost recuperate in totalitate de poliţişti şi predate persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

* Ultraj contra bunelor moravuri *

La data de 24.03.2011, orele 20.20, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi, despre faptul ca  T. Florentin Claudiu, din Adjud, de 22 ani,  are un comportament agitat şi face scandal  pe str. Nicolae Balcescu, in apropierea unui bar din localitate. Cel în cauză a fost  internat la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean Vrancea. Cercetarile efectuate ulterior, au stabilit faptul ca in seara zilei de 24.03.2011 T. Florentin Claudiu a  proferat acte şi gesturi obscene la adresa mai multor persoane aflate pe stradă, acestea refugiindu-se in barul mai sus amintit, iar el a incercat sa patrunda in incinta barului fortand usa si adresand cuvinte jignitoare si obscene la adresa persoanlor prezente,  provocand indignarea acestora. Cecetările sunt continuate de poliţişti cu autorul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

* Eveniment rutier *

La data de 29.03.2011, orele 20:00, în comuna Mera, a fost identificat M. Florin, de 41 ani, din localitate, care in timp ce conducea un autoturism se afla sub infuenta băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul alcooltest rezultatul de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauza i-a fost retinut permisul de conducere si va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.