Decese cercetate de poliţişti

La data de 14 iunie a.c., orele 06.30, poliţiştii din Cârligele au fost sesizaţi despre decesul lui A. EVELIN, de 36 ani, din comuna Homocea, angajat ca zilier la Ferma nr. 2 Coteşti. Cercetările au stabilit că acesta a acuzat dureri în zona pieptului, după care a decedat. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

La data de 14 iunie a.c., orele 13.00, poliţiştii din Broşteni au fost sesizaţi despre decesul lui M. AUREL, de 33 ani, din localitate. Cadavrul a fost găsit în locuinţă proprietate, prezenta tăieturi la nivelul venelor de la antebraţul drept, iar lângă el a fost descoperit un bilet care justifia sinuciderea. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

La data de 14 iunie a.c., orele 17.00, poliţiştii din Sihlea au fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână de pe raza satului Bogza se află cadavrul unei persoane. Cadavrul a fost identificat de poliţişti ca fiind J. ALEXANDRU, de 62 ani, din localitate. Tot la data de 14 iunie a.c., orele 22.00, poliţiştii din Străoane au descoperit în pădure, în punctul Pârâul Secului, cadavrul lui F. GHEORGHE, de 78 ani, din localitate, care plecase de la domiciliu cu o zi în urmă. Cadavrele au fost depuse la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzelor deceselor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.