Donați sânge, donați viață!

* Asociația Hope and Love for LIFE, în parteneriat cu Spitalul județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani și Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea au demarat, ieri, o campanie de conștientizare a importanței donării de sânge *

„Dragii noștri prieteni, colaboratori și donatori de viață! Astăzi am inițiat un proiect de conștientizare alături de partenerii noștri de la Spitalul Judetean de Urgenta “Sf. Pantelimon” Focsani” și Cts Vrancea. Un proiect care are rolul de a ne aduce aminte zilnic cât este de important să donăm sânge, să donăm viață!

Până în prezent, nu s-a putut realiza în laborator un substitut al sângelui.

Deoarece sângele este perisabil, există o nevoie stringentă, zilnică, a acestuia pentru a salva viețile persoanelor care au suferit un accident, o intervenție chirurgicală, un transplant de organe, pacienți cu boli hematologice maligne, cum ar fi leucemia și absolut toți pacienții care au nevoie de sânge.

Este un proiect despre viață, un proiect care își dorește să aducă printre donatori și aparținătorilor bolnavilor din spital, prieteni și oameni de bine. Ne dorim să ne unim într-o dorință comună de bine și de a salva cu fiecare donare cât mai multe persoane. Citeam într-un articol că o simplă donare poate ajuta până la 3 pacienti; 3 vieți care capătă o șansă în plus la viață cu o simplă donare de 450 ml.

450 ml, care se refac celular în 2-3 săptamâni și ca volum în 60 de minute.

Mulțumim,

Conducerii Spitalului județean pentru deschiderea cu care ne-au întâmpinat și au primit acest proiect.

Conducerii Centrului de Transfuzii Vrancea cu care avem un parteneiat pentru viață și desigur tuturor celor implicați!

Mulțumim echipei CreaPrint pentru grafică și toată munca din spatele acestor afișe!

Astăzi a fost și este despre Unire, noi spunem că astăzi este și va fi și despre bucuria de a dona sânge, de a dona viață!

Nu uitați, puteți dona din 3 în 3 luni!

Contăm și pe tine, donează sânge!

O picătură poate salva o viață!“, se spune în mesajul Asociației Hope and Love for LIFE.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.