EchoPulse (Bacău) a câștigat concursul de robotică de la Focșani! AICitizens de la Cuza, pe locul 2!

* Concursul de robotică ”𝐅𝐨𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢 𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞”, organizat de Consiliul Județean Vrancea, Colegiul Național Unirea, Colegiul Național ”Al. I. Cuza” și Centrul Județean de Excelență Vrancea, s-a terminat cu victoria echipei EchoPulse (Bacău), urmată de echipa AICitizens de la Colegiul Național ”Cuza” din Focșani și formația Helix (Brăila) * Pe locul 4 s-a clasat echipa InfinityEdge (Colegiul Național ”Unirea” Focșani), iar pe locul 5 s-a clasat o altă echipă din Vrancea (CyberLIS76, de la Liceul Teoretic din Panciu) * 4 echipe din Vrancea și 16 din alte 7 județe (Bacău, Vaslui, Galați, Brăila, Neamț, Tulcea și Buzău) au participat la ediția din acest an *

250 de elevi din toată țara, pasionați de știință și programare, au participat astăzi la Concursul de robotică Focșani Tech Challenge, organizat de Consiliul Județean Vrancea, în parteneriat cu Colegiul Național Unirea, Colegiul Național ”Al. I. Cuza” și Centrul de Excelență Vrancea. În total au fost 20 de echipe din 8 județe ale țării înscrise la concurs care și-au prezentat creații ce au implicat proiectarea, construirea și programarea unui robot.
“Consiliul Județean Vrancea sprijină de fiecare dată parteneriate de acest gen, care pun în prim plan educația. Suntem onorați să fim parteneri cu voi, elevii, cei care ne arătați că tehnica este cea mai importantă la acest moment. Felicitări cadrelor didactice și sincere mulțumiri domnului director Cornel Noană. Mult succes tuturor!”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, în deschiderea evenimentului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.