„Educație pentru toți!” la Școala din Mera

Școala Gimnazială „Petre Mironescu- Mera”, în calitate de Beneficiar al finanțării specifice Schemei de Granturi din cadrul Programului Naţional pentru Reducerea Abandonului Școlar (SG-PNRAS), finanțate prin Componenta C15 – Educație a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă în România (PNRR), a dat startul Proiectului „Educație pentru toți!”, cod proiect F-PNRAS-1-2022-0968, conform Contractului de finanțare nr.10000/27.09.2022.

Coordonatorul proiectului, prof. Ionelia ENACHE, a precizat că obiectivele generale ale acestuia sunt prevenirea abandonului școlar, reducerea părăsirii timpurii a școlii și, implicit, creșterea ratei de tranziție de la învățământul secundar inferior pentru elevii Școlii Gimnaziale „Petre Mironescu- Mera”.

Perioada de implementare a Proiectului este de 36 de luni, care include 3 ani școlari, începând cu data de 27 septembrie 2022 și până la data de 26 septembrie 2025. „Suntem convinși că acest proiect își va îndeplini obiectivele și că impactul asupra elevilor din grupul țintă va fi unul pozitiv“, spun cei implicați în proiect.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.