Federațiile de Baschet și Ciclism și-au trimis președinții la Focșani!

* Primarul mun. Focșani, Cristi MISAILA s-a întâlnit, zilele acestea, cu președinta Federației Române de Baschet – Carmen Tocală, și cu președintele Federației Române de Ciclism, Alexandru Ciocan * Pe lângă Liceul cu Program Sportiv va fi înființat un lot olimpic masculin de juniori la baschet *

Carmen TOCALA, președintele Federației Române de Baschet, a discutat cu primarul Cristi MISAILA despre înființarea la Focșani a sucursalei regionale Vrancea. Va fi prima sucursală regională care va fi înființată la nivel național și reprezintă o recunoaștere a activității sportive din Focșani și a rezultatelor foarte bune obținute de secția de baschet a CSM Focșani 2007. Sucursala regională va fi practic o micro-federație de baschet care va avea sediul în municipiul Focșani și va acoperi județele Vrancea, Buzău, Brăila și Galați. De asemenea, pe lângă Liceul cu Program Sportiv va fi înființat și un lot olimpic masculin de juniori la baschet.

“Am discutat aceste proiecte sportive cu doamna Carmen Tocală pe care am asigurat-o de tot sprijinul administrației locale și sper ca împreună cu Federația Română de Baschet să derulăm și alte activități prin care să încurajăm cât mai mulți copii să practice acest sport. Pasul următor va fi în luna ianuarie când sper să semnăm contractul de parteneriat pentru acest proiect. Înființarea sucursalei regionale de la Focșani este un proiect care nu ar fi fost posibil fără pasiunea pentru baschet a directorului LPS Focșani, Mihai Petruț”, a declarat primarul municipiului Focșani, Cristi MISAILA.

* Etapa focșăneană la Turul României la ciclism *

Tot în 2023 primăria municipiului intenționează să organizeze, la Focșani, o etapă a Turului României pentru care au avut loc deja primele discuții cu președintele Federației Române de Ciclism, Alexandru Ciocan. Focșaniul ar putea găzdui pentru două zile, în prima jumătate a lunii septembrie, cea mai importantă competiție de ciclism a țării noastre. Alegerea municipiului Focșani este o recunoaștere a dezvoltării comunității de bicicliști din județul nostru.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.