Festivalul de Tehnologii Informatice 2012

Asociaţia GREPIT organizează în perioada 21 – 26 august 2012, la Ipoteşti, judeţul Botoşani, „Festivalul de Tehnologii Informatice 2012”. Proiectul reprezintă o oportunitate de învăţare şi schimb de experienţă pentru tinerii pasionaţi de IT.

În cadrul festivalului vor avea loc următoarele activităţi: seminarii, ateliere, schimb de experienţă IT şi ediția a șaptea a concursului „GREPIT” – „GREPIT 7”. Secţiunile competiţionale sunt:

design şi dezvoltare web;
software (utilitar, aplicații mobile);
robotică;
Seminariile, atelierele și schimburile de experienţă IT îşi propun instruirea participanţilor şi împărtăşirea cunoştinţelor în domeniul tehnologiilor informatice atât de către specialişti în domeniu, cât şi de către participanţi.

În perioada 1 iulie – 7 august, se vor putea realiza înscrieri pentru participarea la etapa finală a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucţiunile oferite de către organizatori.

Afișarea rezultatelor și confirmarea participării la evenimentul final se va face în perioada 10-12 august. Cei selectaţi pentru etapa finală vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2012, unde vor avea cazarea şi masa asigurată de către organizatorii evenimentului.

Față de edițiile anterioare, anul acesta au loc schimbări importante asupra secțiunilor concursului. Este introdusă o nouă categorie, “Robotică”, și se va renunța la categoria Media („Video” și „Stop Motion”). Aceste schimbări vin în contextul axării concursului pe componenta IT.

Despre GREPIT
GREPIT este o iniţiativă dedicată dezvoltării competenţelor tinerilor pasionaţi de calculatoare, prin simularea unui mediu competiţional dar şi colaborativ, provocator şi fascinant, similar cu domeniul IT din secolul XXI. Mai multe informaţii despre GREPIT sunt disponibile la adresa: www.grepit.info/despre.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.