Focșani: Ultima zi pentru înscrierea în Programul Rabla Local!

* Locuitorii Municipiului Focșani se mai pot înscrie în programul Rabla Local doar până vineri, 29 septembrie 2023, ora 23:59 *

Până acum au fost depuse cereri pentru casarea unui număr de 336 de autovehicule din Focșani. Pentru Municipiul Focșani mai sunt disponibili 1.593.600 lei, echivalent pentru casarea unui număr de 664 autovehicule vechi. Primul pas pentru a beneficia de stimulentul de casare în valoare de 3.000 lei este înscrierea pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (https://afm.ro/casare_auto_uzate.php) pentru a beneficia de 3.000 de lei pentru casarea mașinii tale vechi.
Programul Rabla Local se adresează proprietarilor de autovehicule cu o vechime mai mare de 15 ani, cu grad ridicat de poluare!
Bugetul alocat Municipiului Focșani este echivalent casării unui număr de 1.000 autovehicule uzate. Stimulentul acordat pentru casarea unui autovehicul mai vechi de 15 ani este de 3.000 de lei, din care suma 2.400 lei este alocată din Fondul pentru Mediu iar 600 lei sunt din fondurile proprii ale Primăriei Municipiului Focșani. După ce se încheie perioada de înscrieri la AFM, va fi transmisă către Primăria Municipiului Focșani o listă cu cetățenii înscriși și va fi anunțată public începerea etapei de primire documente.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.