Focșaniul are un veteran de război de 100 de ani!

* Focșăneanul Gheorghiță Neculai, veteran de război, care a împlinit, luni, venerabilei vârste de 100 de ani a fost felicitat de primarul Cristi Valentin MISĂILĂ *

Cu o poveste impresionantă de viață, acesta este unul dintre seniorii din urbea noastră premiați în ultimii șapte ani, în semn de mulțumire și apreciere pentru tot ce au făcut de-a lungul timpului pentru Focșani și România. Un secol de viață, un secol de amintiri, trăiri, momente frumoase, dar și greutăți prin care a trecut, mai ales în timpul războiului, care a măcinat o lume întreagă.

„Domnul Gheorghiță este unul dintre acei români de poveste care, cu arma în mână, au scris istorie pe frontul de luptă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Datorită lui și celor ca el războiul a fost scurtat cu cel puțin 6 luni de zile. Cu nimic mai prejos de eroii din filmele în care acțiunea se petrecere în cel de-a Doua Conflagraţie Mondială, domnul Gheorghiță este o dovadă vie a curajului ostașilor români pe câmpurile de bătălie. Pe această cale, îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce reprezintă și îi urăm din inimă să aibă parte de sănătate și de bucurii alături de copii, nepoți și strănepoți! La mulți ani! Onoare și respect!“, a afirmat primarul Cristi Valentin MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.